Architecten

Als architect wilt u uiteraard gebruik maken van verven en lakken waarmee u uw creaties beschermt én verrijkt. Herfst & Helder biedt u een diversiteit aan kleuren van uitmuntende kwaliteit.

Met de topproducten van Herfst & Helder krijgen schadelijke invloeden van buitenaf minder kans om afbreuk te doen aan de uitstraling van uw pand. Zo worden panden aan de kust aantoonbaar beter beschermd tegen zout water en stuifzand dankzij de sterke verf en betere laagdikte van Herfst & Helder verven.

De verven en lakken van Herfst & Helder zijn geschikt voor alle materialen. Klassieke of monumentale panden behouden hun authentieke uitstraling. Nieuwe panden worden beschermd en kunnen elke uitstraling krijgen die u maar verlangt. Daarbij kunt u altijd vertrouwen op de kleurechtheid, omdat we vloeiend pigment gebruiken voor alle gewenste kleuren.

Als u de verven en lakken van Herfst & Helder opneemt in uw bestek, kunt u voortaan - jaar in, jaar uit - vertrouwen op een duurzaam topproduct. Neem geen genoegen met minder en kies voor de originele Herfst & Helder-producten. Vraag gerust naar onze kleurenwaaier.


Klik hier om onze waaiers te bestellen.