Monumenten kleuren

De kleur van een monument kan veel zeggen over de uitstraling van het pand. Klassiek, modern, landelijk of romantisch: het zijn allemaal uitstralingen die u kunt bereiken door het gebruik van de juiste kleuren. Voor het verven van monumenten heeft Herfst & Helder de beste kwaliteit verf in huis.

Bestand tegen weersinvloeden
Wij produceren verfsystemen die langdurige bescherming bieden. Naast een mooie uitstraling blijft het monument ook lange tijd tegen alle weersinvloeden beschermd. Dat is vooral belangrijk wanneer het pand bijvoorbeeld in de buurt van een strand staat.

Kies de juiste kleuren voor uw monument
Wanneer u een monument van een frisse kleur gaat voorzien, is het belangrijk dat u de juiste kleur verf kiest. De omgeving wordt hierbij vaak onderschat. Net als het monument, wordt ook de rest van de omgeving (waarschijnlijk) regelmatig gerestaureerd. Hierdoor kan het soms verstandiger zijn een andere kleurtint te gebruiken.

Twijfelt u over de kleur? Kom dan langs in de Herfst & Helder- winkel of een van de aangesloten vakgrossiers of verfspeciaalzaken. De medewerkers kunnen u van het juiste advies voorzien.