Nieuws

Allihol transparanten lakken & beitsen

Herfst & Helder heeft haar assortiment uitgebreid en aangepast met de transparante 
producten genaamd Allihol, de basis blijft hetzelfde: het gebruik van hoogwaardige grondstoffen. De vernieuwde Allihol lijn bevat naast de traditionele oplosmiddelhoudende producten (P1800) ook een watergedragen lijn (P2000), beide producten zijn verkrijgbaar in een Mat-, Zijdeglans- en Hoogglansvernis. Tevens zijn in het assortiment opgenomen een Impregneer, Houtveredelingsolie en het van oudsher meest traditioneel systeem Jachtvernis waaruit de naam Allihol is ontstaan (Alles is hout olie).
 
De Allihol Impregneer en Houtveredelingsolie kunnen zowel in de traditionele houtkleuren (grenen, teak, mahonie, eiken etc.) geleverd worden als in moderne kleuren zoals white wash, groen, blauw, rood en overige kleurtinten.
 
Gedurende 4 generaties had de familie van Klaveren te Rotterdam de zorg voor haar beitsen en vernissen. Sinds 1834 staat Allihol voor kwaliteit en duurzaamheid, dit gedachtegoed sloot naadloos aan na de overname in 1989 door Herfst & Helder wat dient als basis voor al onze producten.


 


<< Ga terug