Nieuws

Herfst & Helder, voor Nu en in de Toekomst

Bij Herfst & Helder streven wij naar perfectie in alles wat wij doen, daarom maken wij gebruik van de meest duurzame grondstoffen en vloeiende pigmenten in combinatie met de uiteindelijke fijnvermaling, de lakken van Herfst & Helder zijn de meest vooruitstrevende lakken die Herfst & Helder heeft geproduceerd.

Sinds 1875 zet Herfst & Helder de toon in het allerhoogste echelon, topproducten zoals Grondverf Superieur, Noblet SB, Lakverf SB, Lakverf Superieur en de nieuwe lijn polyurethanen, Noblet PU en Lakverf PU worden vervaardigd waarbij technologie en specialistische kennis samen komen, hierdoor ontstaan lakken van een ongekend niveau, zoals u van Herfst & Helder mag verwachten.

Niets mag afbreuk doen aan de verwerking en kwaliteit van onze lakken, hierdoor ondervinden zij geen hinder van de in de markt heersende problemen op het gebied van droging, blaas- en schroeivorming en hechting.

Herfst & Helder sprak de belofte uit met iets bijzonders te komen en die belofte maken wij waar, voor nu en in de toekomst. Overtuigt u zelf en ga de uitdaging aan met de zorgontwikkelde lakken van Herfst & Helder, sinds 1875 ligt daar het hart van ons onderscheidend vermogen.

Onze vakgrossiers, verfspeciaalzaken en eigen vestigingen informeren u graag naar de mogelijkheden die Herfst & Helder u te bieden heeft zoals onze vierseizoenen Herfst & Helder Snelgrond, Noblet-PU en Lakverf-PU, voor informatie over onze vakgrossiers, verfspeciaalzaken en eigen vestigingen kunt u terecht op onze website: www.herfstenhelder.nl

<< Ga terug