Verf kleuren

De verfkleuren van Herfst & Helder zijn uniek! Vraag dus altijd naar de originele producten. Wilt u weten welke kleuren Herfst & Helder in haar assortiment heeft, dan kunt u de verf kleurenwaaier op de website bestellen of een van onze verfspeciaalzaken bezoeken. Iedere verf kleur heeft haar eigen markante uitstraling.De juiste verf kleuren

Doordat iedere verf een eigen en unieke uitstraling heeft, is het belangrijk goed na te denken over welke kleur verf u gaat kiezen. Wilt u bijvoorbeeld dezelfde authentieke kleur behouden zoals uw monument nu heeft? Dan raden wij u aan om onze verfspecialisten om advies te vragen. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen u van advies voorzien zodat u het beste uit de verven en lakken kunt halen.

Wilt u advies bij het kiezen van de juiste kleur verf?
Vraag het een verfspecialist bij een van onze verkooppunten
 

Verf waaier bestellen

Bij Herfst & Helder kunt u de kleurenwaaier bestellen zodat u alle verf kleuren bij de hand hebt. Handig voor als u een nieuw project gaat schilderen en kleuren wilt vergelijken. De verven en lakken van Herfst & Helder zijn geschikt voor alle materialen.

De verf kleuren waaier bestellen?
Ga naar het kleurenwaaier bestelformulier

 

Verf kleuren voor binnen en buiten

Herfst & Helder is een puur Nederlands kwaliteitsmerk dat staat voor hoogwaardige verven en lakken voor buiten en binnen. Wij produceren onze verfsystemen zo, dat ze langdurige bescherming bieden. Hierdoor zijn onze verven en lakken zeer geschikt voor buitengebruik. Niet voor niets zijn al menig kasteel en monumentaal pand met de Herfst & Helder-kleuren esthetisch en technisch beschermd.Extra bescherming

De producten van Herfst & Helder zorgen er voor dat invloeden van buitenaf minder de kans krijgen om afbreuk te doen aan de uitstraling van uw pand. Heeft u een pand aan de kust? De sterke verf en laagdikte van onze verven beschermen de panden extra goed tegen zout water en stuifzand.

Kortom: ga voor duurzaamheid en kwaliteit met de Herfst & Helder verven en lakken. Bekijk onze verkooppunten.