Verf renovatie

Bij alle nieuwbouw, onderhoud, restauratie en renovatie biedt de verf van Herfst en Helder duurzaam kleurbehoud en hoogwaardige bescherming. Zo zijn menig monumentaal pand, kasteel en landhuis met de verf van Herfst en Helder esthetisch en technisch beschermd. Is uw onroerend goed toe aan een renovatie? Haalt u dan de verf van Herfst en Helder in huis!

De verven van Herfst en Helder zijn voor zowel binnen als buiten geschikt. Menig professioneel schildersbedrijf werkt al met onze kwaliteitsverven. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk onze referenties en ervaar de authenticiteit zelf.


Verf voor uw renovatie nodig?

De verf voor renovatie is uiteraard te verkrijgen in onze Herfst en Helder vestiging in Wageningen. Bekijk onze verkooppunten voor een volledig overzicht. 

Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste verf voor uw renovatie? Uiteraard kunnen de verfspecialisten op locatie u van gedegen advies voorzien.


Kies uw kleur met de kleurenwaaier

De Herfst en Helder kleurenwaaier geeft u een goed inzicht van de beschikbare kleuren. Zo kunt uzelf, of uw klanten, eenvoudig een keuze laten maken. U kunt onze Herfst en Helder kleurenwaaier online bestellen